Carra Baby на изложение Бебемания 2015

Публикувано от elina 06/11/2015 0 Коментар(и)

Carra Baby има удоволствието да съобщи, че ще вземе участие в изложението „Бебемания 2015”.

За девета поредна година, Асоциацията на търговците на стоки за детето в България /АТСДБ/ организира изложението Бебемания, на което участват изложители/фирми-национални дистрибутори на водещи европейски и световни марки и български производители, доказали се през годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденции и колекции 2015.

 

Carra Baby ще участва на изложението, като представи най-новите дизайнерски модни линии, пренесени в бебешките облекла, съчетани с качество и усещане за конфорт на детето. Моделите на Carra Baby се отличават с меки материи и богата палитра от цветове, както и с уникални дизайнерски визии – преобладаващи са топлите и натурални гами, примесени със смели черни цветове. Материите са естествени, галещи нежната бебешка кожа. Бебешките дрехи са направени от 100% памук, с най-нежната обработка в Европа, и демонстрират уникални дизайни в лимитирани серии.

На „Бебемания 2015”, Carra Baby ще представи продуктите на своите официални партньори – Rock Star Baby и Iiamo.

Rock Star Baby е луксозна марка, която произвежда бебешки аксесоари (шишета, биберони, холдери, щипки за биберони, прибори за хранете, кутии за обяд, гърнета, одеялца, спортни бутилки за пиене) по дизайн на рок звездата Тико Торес /барабанист в бандата Bon Jovi/ В колекциите. Продуктите на Rock Star се отличават с нетипични и рокаджийски дизайни. Преобладават комбинации на бяло, черно и червено с принтове на черепи, криле, сърца, леопарди, зебри. Rock Star не правят компромис с качеството, всички продукти са изработени от висококачествени материали и отговарят на Европейските стандарти за безопасност EN 14350.

 

CARRA Concept е компанията, внесла за пръв път на българския пазар уникалните бубушки бутилки Iiamo. Iiamo е датска марка за бебешки бутилки и аксесоари с многобройни награди от международни изложения за концептуален дизайн, разработена от един от най-известните индустиални дизайнери – Карим Рашид. Iiamo go e първото в света самозатоплящо се бебешко шише. Мултифункционалната бутилка 2 в 1 е носител на множество награди, може да се използва и като обикновено бебешко шише. С Iiamo go  дори и не помисляте къде и кога да притоплите следващото шише с мляко за бебето си, когато сте извън дома.

Ще ни намерите на 20 – 22.11.2014г. в Интер Експо Център, зала 6, щанд B3.

Работно време: 10:00 – 18:00 часа

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Leave a Comment

Loading...