Новата колекци на Rock Star Baby e вече тук!

Публикувано от elina 14/10/2015 0 Коментар(и) Новини и събития,

Carra Concept, като ексклузивен представител за България на Rock Star Baby за пореден път ще подари на Вас и вашия мъник усещането да изглежда като истинска рок- звезда!

Rock Star Baby е луксозна марка, която произвежда бебешки аксесоари подизайни на рок звездата Тико Торес. Тико е не само талантлив музикант /барабанист в бандата Bon Jovi/, но и много уважаван в света на изкуството, благодарение на творчеството си.

В новата си колекция, партньорите ни от Rock Star отново залагат на нетипичните, рокаджийски дизайни. Преобладават комбинации на бяло, черно и червено с принтове на черепи, криле, сърца, леопарди, зебри, надписи и още много! Разбира се, Rock Star не правят компромис с качеството, всички продукти са изработени от висококачествени материали и отговарят на Европейските стандарти за безопасност EN 14350.

Освен познатите вече бебешки шишета и биберони, Carra ще зарадва своите клиенти с широка гама от бебешки аксесоари – холдери, щипки за биберони, прибори за хранете, кутии за обяд, гърнета, зимни одеялца за количка и легло, спортни бутилки за пиене и всичко необходимо за безупречния външен вид на бъдещите рок-звезди.

Leave a Comment

Loading...