За CARRA Concept

Carra Concept е проект, създаден като плод на дългогодишното сътрудничество на двама души – за най-лесно ще ги наречем Дизайнера и Бизнесдамата.


Carra e любимият им идеен проект, който за съжаление  прекалено дълго време така и не се появи на бял свят – те или бяха твръде заети да работят като луди, или никога не беше “подходящото време”, “подходящото място” или ситуация. Като всяка една добра идея обаче Carra беше натрапчива и не ги напускаше, до един напълно неочакван момент, в който се появи Пътешественицата – близка приятелка на Бизнесдамата от детството. И така всичко си дойде на мястото и Carra придоби облик за отрицателно време. Тримата се събраха, всеки със своя характер, талант, финанси, контакти и три месеца по-късно Carra беше вече факт. 


Carra Concept е онлайн концептуален магазин за мода, лайфстайл и уникални дизайнерски бебешки продукти за тези, които не се страхуват да са различни и вече са намерили своя собствен стил.  


Carra е страст и вдъхновение. Всички дизайни и принтове са собствени идеи и реализация. Разбира се, Дизайнерът и екипът му ги рисуват, но като типичнa женa с вкус Бизнесдамата взима активно участие в креативния процес и в подбора на дизайни, материи и форми. Крайният резултат е както виждате уникални, дръзки принтове в лимитирани серии.  


“ Carra е идея, която растеше с нас и стана толкова натрапчива, че най-накрая нямаше начин да не  я осъществим.  Всички продукти, които ние предлагаме, са или наш авторски дизайн, или внимателно отбрани известни дизайнерски марки, които допълват колекцията ни. Нашите външни доставчици са измежду най-добрите в сферата си и ние се гордеем с партньорствата с тях и ексклузивното дистрибуторство на продуктите им, за което ни се довериха.

Carra се разраства все повече и повече с всеки изминал ден. Изминалите месеци бяха луди, невероятни и красиви. Работихме много и продължаваме да го правим, но се наслаждаваме на всяка минута от процеса. С гордост можем да споделим, че съвсем скоро Carra няма да живее само в България, а в много други Европейски страни.  


Дръжте се, Carra идва.”

Искрено Ваши,

Бизнесдамата & Дизайнера


Loading...