С Rock Star всяко бебе се превръща в рок звезда

Публикувано от elina 24/03/2015 0 Коментар(и) Новини и събития,

Преди броени дни, CARRA BABY и уникалният дизайнерски бебешки бранд Rock Star си подадоха ръце, за да зарадват най-малките си фенове по нашите ширини с дизайнерски биберони и шишета. Като единствен представител за България, CARRA ще подари на вас и вашия мъник усещането да изглежда истинска рок- звезда!

 


 

 

 

Rock Star Baby е луксозна марка, която произвежда бебешки аксесоари по дизайни на мега рок звездата Тико Торес. Тико е не само супер талантлив музикант /барабанист в бандата Bon Jovi/, но и много уважаван в света на изкуството, благодарение на творчеството си.

 

Всичко започнало от подаръчен комплект за новородени, който не е бил в типичните розов и син цвят, а по-скоро в нетипичните за малко бебе комбинации на бяло, черно и сиво с дръзки принтове и щампи на черепи, китари и тук-таме някой леопард или зебра J Именно тогава възниква идеята по създаването на нова лайфстайл марка. Така се оформя цяла колекция, която комбинира висококачествени материи и уникални нетипични дизайни. Освен традиционните рокаджийски цветове - черно и бяло - колекцията представя и различни нюанси, вариращи от сиво и синьо до сребристо.

 

 

Rock Star baby бъро се превръща в търсена лайфстайл марка,  представяйки напълно ново виждане за визия на бебето. Идеята на Тико е тя да съвместява традиционните ценности с рокендрола. “Всяко бебе е звезда!” – казва той. Всичко в колекцията е проектирано така, че да е удобно на бебетата – от качествените материали до всеки малък шев,  закопчалка или капачка.

 

Изберете своя уникален дизайн от селекцията на CARRA BABY & Rock Star!

 

                        

Leave a Comment

Loading...